BouwBestelSite.nl

Afdekzeil en dekkleed

AfdekzeilLaat uw project niet in het water vallen! U wilt uiteraard dat uw bouwproject alle weersinvloeden moeiteloos kan doorstaan. Als in geen ander land is men in Nederland bekend met de vernietigende effecten die regen en wind, maar ook zon, kunnen hebben. Het in huis hebben van één of meerdere goede afdekzeilen en dekkleden is dan ook onmisbaar voor elke klusser.

 

Afdekzeil en dekkleed: betaalbare bescherming

De mogelijkheden van afdekzeilen en dekkleden zijn eindeloos, maar komen altijd neer op bescherming. Of het nu gaat om uw dak, motor, schuur of de auto, een afdekzeil of dekkleed beschermt het onderliggende tegen vocht, wind en zonneschijn. Zowel binnen, denk bijvoorbeeld aan reparaties aan waterleidingen en sanitair, als buiten is het zeil een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat er niets fout gaat tijdens het klussen.

 

Bovendien is het dekkleed, door de lichtheid van het materiaal, ideaal op (kampeer-) vakantie. De ogen aan de zijkanten zorgen ervoor dat de zeilen eenvoudig in de grond zijn te bevestigen of bijvoorbeeld aan uw caravan. Hiermee vormt het afdekzeil een regendichte barrière tegen alle vormen van vocht. Zo zorgt u ervoor dat uw vakantie - letterlijk - niet in het water valt.

Mocht u het dekkleed even niet meer nodig hebben, dan is deze eenvoudig met een doek en/of tuinslang te reinigen. In opgevouwen staat neemt het nauwelijks ruimte in en u bent direct voorbereid voor het volgende project of de volgende regenbui. Doordat de ogen zijn voorzien van sterke metalen ringen kunt u het afdekzeil moeiteloos vastbinden voor een optimale bescherming.

 

Afdekzeil en dekkleed: een ruime keuze

Met een afdekzeil bent u verzekerd van een langdurige oplossing tegen alle weersinvloeden die uw klusprojecten kunnen ruïneren. Op Bouwbestelsite bieden wij een aantal zeilen aan in diverse dikten (100, 150 en 250 gr/m²). De dunste variant is uitstekend geschikt voor het afdekken van bouwmaterialen, maar ook voor het korter afdekken van het zwembad, de boot of de auto, en hout. Ligt uw project langer stil, zoekt u winterbescherming voor uw motor of zwembad, of wilt u zeil dat zo goed als onbeperkt mee kan gaan? Dan is 250 gr/m² de beste optie. Voor alle dikten geldt dat ze in meerdere kleuren en maten leverbaar zijn.

 

Dekkleed: onmisbare voorbereiding

Het afdekzeil of dekkleed is kortom onmisbaar voor elke goed voorbereide klusser, voertuigbezitter of vakantieganger. Voor een lage prijs haalt u een betrouwbaar product in huis dat jaren meegaat. Laat de zaken dus niet in het water vallen en kies voor een uitstekende bescherming van uw dierbare bezit, met een Bouwbestelsite dekkleed.

Copyright © 2006-2017 BouwBestelSite.nl