BouwBestelSite.nl

Eventuele vertraging tijdens Nuclear Security Summit 2014

Nederland verwelkomt op 24 en 25 maart 2014 58 wereldleiders en 5.000 delegatieleden in Den Haag tijdens de Nuclear Security Summit (NSS). Voor een goed verloop van deze wereldtop, de grootste ooit in Nederland georganiseerd, worden veiligheids- en verkeersmaatregelen getroffen die van invloed zijn op de bereikbaarheid van de regio’s Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. 


De veiligheids- en verkeersmaatregelen kunnen op 24 en 25 maart vertraging in de aflevering van uw bestelling veroorzaken.

Weggebruikers tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam moeten rekening houden met zeer ernstige verkeershinder. Dat geldt ook voor weggebruikers in Wassenaar, Leiden, Katwijk, Noordwijk, de Bollenstreek en Haarlemmermeer. Bijna alle gebieden zullen maandag 24 maart en dinsdag 25 maart beleverd en afgehaald worden. Houd echter wel rekening met eventuele vertragingen in geval van grote verkeersstoringen. Een zeer beperkt aantal gebieden is vanaf zaterdag 22 maart tot en met dinsdag 25 maart niet bereikbaar.

Wij doen er alles aan om de impact op uw zendingen zoveel mogelijk te beperken. Desondanks is het mogelijk dat externe factoren voor vertragingen zorgen.

Copyright © 2006-2018 BouwBestelSite.nl